Likeware - Software

Producten & Interne Projecten

Eigen producties, gaande van kleine tools en scripts tot grote producten. Hieronder staat slechts een selectie van de grotere producten; kleinere tools en scripts ontbreken.

Dynamic Media Library Thumb Dynamic Media Library

Catalogeersite voor films en boeken met statistieken. Database-verbinding, dynamische GD-grafieken en diverse beveiligingen zijn opgemaakt met herbruikbare klasses.
Dit is een vernieuwde versie gemaakt voor mijn eindwerk.

Platform: PHP / MySQL
Status: In ontwikkeling (public beta)

TravianSim

Een volledig herschreven TruppenTool, met ondersteuning voor meerdere allianties op 1 site en diverse handige tools en links.
Na intresse in het spel verloren te hebben, stopte ook de ontwikkeling van de tool.

Platform: PHP / MySQL
Status: Halted (public beta)
TravianSim Thumb

BMF Megaflush Script Thumb BMF Megaflush Script

Het project waarmee alles begon. Dit script werd gemaakt ter organisatie van een nieuw flush-record (zoveel mogelijk Work Units in 1 keer versturen) voor de grootste Belgische distributed computing groep (BelgianMoOoFarm) in het project RC5-72.

Platform: PHP / MySQL
Status: Afgewerkt / Offline

Klanten & Externe Projecten

Websites gemaakt voor klanten.

Power-Link PowerMonitor

De Power-Link PowerMonitor meet, logt en toont de elektrische opbrengsten van het demonstratiepark voor decentrale energietechnieken op het Greenbridge wetenschapspark.
Daarnaast worden ook de lokale meteorologische parameters zoals windsnelheid, windrichting, temperatuur, zonlicht, etc. opgemeten en gevisualiseerd.

Platform: PHP / MySQL
Status: Afgewerkt
Power-Link PowerMonitor Thumb

Westmalle 11-21/07/08 Thumb Westmalle 11-21/07/08

Een site voor het JOMBA kamp met een dynamisch fotoalbum.

Platform: PHP / MySQL
Status: Afgewerkt

vBulletin

vBulletin is een populaire forum-omgeving met als platform PHP en MySQL(i). Hoewel dit een betalend product is en er op het internet een handvol bekende gratis forum-omgevingen als alternatief te vinden zijn, vinden we hun uitbereidbaar systeem en immense development community goud waard.

9lives Thumb Telenet G@Me$ / 9lives

Diverse producten en plugins werden ontwikkeld om het leven van de bezoekers en beheerders te optimaliseren.

GUNKtv

Hun bestaande portaal (oorspronkelijk een ASP site) werd omgebouwd rondom het vBulletin-forum met als doel om meer content aan de bezoekers te geven, gesteund door de bestaande functies en klasses aangeboden door vBulletin.
GUNKtv Thumb

Image not available vAuctionHouse

Een product gebaseerd op de bestaande vBay en iTrader producten.
Oorspronkelijk ging dit er enkel komen voor 9lives (onder projectnaam "9bay"), maar is er uiteindelijk toch als een zelfstandig product gekomen. Product is nog steeds in ontwikkeling.
|
|
|
|